Sidan är uppdaterad den 17 oktober

Välkommen till sidan för våra sponsorer. Utan er hade klubben inte kunnat bygga en ny samlingslokal.

På denna sidan hittar du information om:

• Byggandet av klubbhuset – en samlingslokal
  • Erbjudandet för våra sponsorer

Byggandet  av klubbhuset  – en samlingslokal

Det är nu det händer…

I helgen som gick reste Ulf och hans team stommen till den nya föreningshuset ute i Hälleviken. Bilderna nedan är från fredagens arbete, så nu skall huset även vara täckt och tätt. Nu så skall bara…. Ja, det är en hel del kvar, och det kan ni följa på vår hemsida och Facebook framöver.

Huset/stommen ser fantastiskt ut, och kommer att bli ett nytt och omtalat landmärke i Västra Blekinge, och vi ser fram emot invigningen någon gång framåt vårkanten, kanske i samband med sjösättningen om allt går enligt plan.

”Sponsringsfönstret” är fortfarande öppet, så är du som företagare och/eller medlem intresserad av att lämna in ett bidrag till vår fina lokal, och få ditt namn/logo uppsatt på sponsorväggen, så är det bara att kontakta undertecknad så berättar jag mer om klubbens motprestation vid sponsring. Du kanske känner någon eller kan tipsa om företag som kanske kan vara intresserade av att bidra till Blekinges fräckaste samlingslokal.

Niklas Barkman

Följ bygget i bilder.