Hyra samlingslokalen

Sidan är uppdaterad den 2 december 2019

Företag eller privatpersoner är välkomna att hyra lokalen. I lokalen finns kök, diskmaskin, porslin, glas och bestick för 42 personer. Det finns plats för ca 40 personer. I anslutning till lokalen finns även bastu för ca 6 personer. Det finns möjlighet att bada i havet vid bastun.

Den som tecknar hyresavtal skall var över 24 år och närvara i lokalen.

Lokalen kan hyras några timmar för ett möte, under ett dygn för en fest eller flera dagar för ex. utställning eller konferens.

• För ett dygn från klockan 12.00 till 12.00 dagen efter är priset 2 000 kr för medlemmar och 3 000 kr för företag och ej medlemmar.
  • För en del av dag (några timmar) för ex ett möte är priset 500 kr.
  • Om avbokning görs senare än en vecka före hyrestidens början faktureras 500 kr.
  • Städning enligt offert från lokalvärden ca 800 kr .
  • Kostnaden för att hyra bastun är 200 kr för 2 timmar och 400 kr för 4 timmar. För medlemmar är det 100 kr för 2 timmar och 200 för 4 timmar.
  • Vid uthyrning över flera dagar eller andra tider, som inte täcks av ovan kontakta lokalvärden för offert.

För bokning och frågor kontakta lokalvärden Cia Persson via email

Bokningskalender för information bokning sker via Cia