Hanö Runt

Sidan har uppdaterats den 30 augusti 2021

Hanö runt 2018. Trots de lätta vindarna kom 13 båtar till start, mycket glädjande med det stora intresset. Vi hade 5 deltagare från andra klubbar, mycket trevligt. Tyvärr hade vi inte hunnit runt Hanö i så lätta vindar. Ersättning blev en bana på ca 8 nm i och utanför vår vik.
Resultat Hanö Runt 1) Tomas Petterson med Snövit 2) Niklas Linde (KSS) med Joker 3) Olle Östlund (SSS) med Frida
Resultat Klubbmästerskapen 1) Tomas Petterson men Snövit 2) Peter Holm med Teaberry 3) Börje Vernet med Vilma.

Resultat Hanö Runt 2018

Hanö Runt 2019

Video Thomas Holmgren, Krokås

Resultat från Hanö Runt2019, Blekinges trivsamaste kappsegling. Det kom 19 båtar till start, verkligen glädjande. Hälften av deltagarna kom från andra båtklubbar.

Shorthand klassen vanns av Peter Holm HBK och Full besättning klassen av Niklas Lindhe KSS och Klubbmästerskapet togs hem av Tomas Petterson.

HANÖ RUNT 2020

Hanö Runt 2020 seglades i svaga växlande vindar och solsken. Vi tackar alla deltagare som skapade en god atmosfär till tävlingen. Det är glädjande att vi har deltagare från 4 klubbar.

Alla är välkomna till Hanö Runt 2021 den 28 augusti 2021.

Hanö Runt 2021