Välkommen till Hälleviks båtklubb

Hälleviks båtklubb, som bildades 1974, arbetar för att främja båtlivet i Hällevik och i Hälleviks hamn. Klubben välkomnar alla som vill uppleva sjölivet i såväl motorbåt som segelbåt. Inom klubben finns det en god gemenskap och vi arbetar tillsammans med Hälleviks hamnförening för att fortsätta den goda utvecklingen av hamnen.

Bussresa till Båtmässan i Göteborg, lördagen den 10 februari 2018
Hälleviks Båtklubb kommer även i år erbjuda sina medlemmar och medlemmar från närliggande båtklubbar att följa med till Göteborg för att kolla in det senaste på båtfronten. Resan sker med Kristianstad Buss, och kostar 250:- kr/person. Vi arbetar för att skaffa fria inträdesbiljetter till samtliga, men om detta inte lyckas fullt ut, köper vi in resterande biljetter och slår ut kostnaden på samtliga.

Vår ambition är att det inte skall behöva bli några större kostnader av detta.
Det blir allt svårare att skaffa fribiljetter så kan någon hjälpa till att fixa några vore det bra.

Avresetider:

• Mjällby, Remelinvägen 53-12 kl 06.25
  • Lasses kiosk, Sölvesborg kl 06.35
  • Ev Valje kl 06.40
  • Bromölla Möbelaffär kl 06.45
  • Kristianstad kl 07.05

Bussen stannar antingen i Hässleholm eller i Osby, beroende på var störst intresse finns för påstigning.

Hemresan sker kl 15.45 från Göteborg, och restiden till Bromölla är ca 4 timmar inkl 15 min stopp för toa- och rökpaus. Vi behöver bindande anmälan senast Söndag 28/1-2018 till Tommy Steen.

Ring eller skicka sms till tel 0709-595731
OBS! Först till kvarn gäller! Anmäl NAMN och ÖNSKAD PÅSTIGNINGSPLATS!