Välkommen till Hälleviks båtklubb

Hälleviks båtklubb, som bildades 1974, arbetar för att främja båtlivet i Hällevik och i Hälleviks hamn. Klubben välkomnar alla som vill uppleva sjölivet i såväl motorbåt som segelbåt. Inom klubben finns det en god gemenskap och vi arbetar tillsammans med Hälleviks hamnförening för att fortsätta den goda utvecklingen av hamnen.

Hälleviks Båtklubb inbjuder medlemmar till Årsmöte 2018

När: Lördag den 5 maj, kl. 13-15 (samma dag som sjösättning av båtarna)
Plats: Dagmars Hamnkrog i Hällevik
Program: Sedvanliga årsmötesförhandlingar, information om våra arbetsgrupper, informell information och möjlighet att ställa frågor om vår verksamhet, samt efterföljande kafferep

Önskar du lämna in en motion till årsmötet ser vi helst att denna inkommer senast två veckor innan årsmötet, så vi får en chans att (för)bereda den.

Är du intresserad av att arbeta mer aktivt i Hälleviks båtklubb? Vi har behov av fler personer i styrelsen och/eller personer som vill delta i någon av våra arbetsgrupper. Hör av dig till vår ordförande eller valberedningen så tar vi en diskussion.

Välkomna önskar Styrelsen i Hälleviks Båtklubb

Program Hälleviks Båtklubb 2018

• 14 april: kl. 9-12. Städdag i hamnen. Rengöring av pir och bryggor, sätta i Y-bommar på gästbryggan. När vi är klara så bjuder klubben på grillad korv och samkväm vid klubbstugan
  • 5 maj: Sjösättning av båtar i Hälleviks hamn. Anmäl er till Pontus (pontus.edje@gmail.com)
  • 5 maj: kl. 13-15. Årsmöte på Dagmars
  • 19 maj: kl. 11-15, Båtklubben arrangerar Hamnens Dag för tredje året i rad.
    Detta år har vi utökat med fler utställare och fler aktiviteter. Vi behöver fler funktionärer så anmäl er till Niklas eller Lars om ni kan hjälpa till (070-7721150 eller niklasbarkman@hotmail.com).
  • 19 maj: kl. 19-24. Vårfest med liveband för båtklubbens medlemmar och vänner på Dagmars. Pris 250 SEK, anmäl Er genom att betala in bg 283-7383 SENAST den 7 maj. Ange hur många personer ni bokar samt om ni önskar fisk eller kött.
  • 1 juni: Grillkväll med värdpar. Grillen tänds ~18:30.
  • 15 juni: Grillkväll med värdpar. Grillen tänds ~18:30.
  • 9-11 augusti: Hälleviks Jazzfestival. Båtklubben arrangerar lotterier där vi förväntar oss att medlemmar kan ställa upp och ta ett pass på en timme. Anmäl er till Niklas om ni kan hjälpa till (070-7721150 eller niklasbarkman@hotmail.com).
  • 18 augusti: Hanödagen. Hällevik Båtklubbs traditionsenlig regatta ut till vår närmaste skärgårds-ö. Mer info kommer när vi närmar oss.
  • 31 augusti: Sista grillkvällen med värdpar. Grillen tänds ~18:30.
  • 22 september: Upptagning av båtar i Hälleviks hamn. Slut på denna säsong.