Välkommen till Hälleviks båtklubb

Featured

Hälleviks båtklubb, som bildades 1974, arbetar för att främja båtlivet i Hällevik och i Hälleviks hamn. Klubben välkomnar alla som vill uppleva sjölivet i såväl motorbåt som segelbåt. Inom klubben finns det en god gemenskap och vi arbetar tillsammans med Hälleviks hamnförening för att fortsätta den goda utvecklingen av hamnen.

Info våren 2017
Nu börjar det bli varmare och vi drar så smått igång våra aktiviteter. Missa inte Städdagen den 22 April, då vi träffas och spolar bryggor rena, oljar in trallen och lägger i bomarna. Klubben bjuder på grillad korv, startar kl 09:00.

Den 6 Maj, blir det Sjösättning,och den startar som brukligt klockan 08:00. Samma dag har vi vårt Årsmöte. Detta år träffas vi i bygdegården då Dagmars var abbonerat. Årsmötet startar klockan 13:00.

Den 13 Maj anordnar vi på nytt Hamnens dag, med massor av aktiviteter, marint tema och säkerhet i hamn och till sjöss står på agendan. Vi håller öppet mellan kl 11:00 – 15:00. OBS! Funktionärer behövs. Du ställer väl upp? Hör av er till mig eller någon i styrelsen och ange när du kan arbeta på någon station. På kvällen ca 19:00 blir det årets Vårfest. Separat program och inbjudan kommer kring detta.

För att se vad mer denna säsongen innehåller, ta en titt på båtklubbens aktiviteter.

Senaste Medlemsinformation (December 2016)
Läs senaste informationen från Styrelsen. Du finner medlemsbrevet under Medlem/Medlemsbrev, eller klicka här för att läsa brevet.

VIKTIG INFORMATIONANG. UPPLÄGGNINGSPLATSER  2016 – 2017

•  Ni som i vintras haft plats har automatiskt kvar plats men omflyttning kan ske.
  •  Uppsägning av plats skall ske till Linda Bengtsson rottislinda@hotmail.com 0733-648417 senast 2016-09-12 annars debiteras hyra.
  • Nyanmälan skall ske till Linda Bengtsson senast 2015-09-12
  •  Platsutdelning sker samtidigt som upptagning samt sätts ut skyltar som visar platser en vecka före upptagning.

I år har vi ingen gemensam dag för utsättning av vaggor / bockar då det inte får finnas vaggor kvar på planen. Det går bra att använda vaggor under vintern men skall bort igen efter sjösättning.

OBS endast fullgoda / stabila vaggor godkänns. Samtliga vaggor skall vara märkta med namn, Vaggor utan namn kan komma att bortforslas utan ansvar.

Efter vårens sjösättning 2017 får inga vaggor / vagnar finnas kvar på hamnplan, anordnad plats för stöttor kommer att finnas.

Läs föreskrifterna: Torrsättning samt arbetsorganisation i klubbstugan eller på hemsidan

INGA master får läggas in i mastskjulet utan att de är märkta med namn.

Upptagning den 24 september kl 08:00

Aktiviteter Hälleviks båtklubb 2016

• 28/5 Hamnens dag massor av olika aktiviteter för hela familjen kl 11-15 aktiviteter i södra och norra hamnen

De organiserade grillkvällarna startar kl 18.30 vi har grillkol och bjuder på någon form av aktivitet; var och en tar med vad man önskar äta och dricka